Specialister inden for erhvervslejemål​

​Udlejning af erhvervslejemål

Kontorlokaler til leje til ethvert behov

Er du på udkig efter kontorlokaler til leje? Hos Nivå Erhverv har vi i mange år specialiseret os i kontorudlejning og andre former for erhvervslejemål nord for København, og vi ved derfor, hvad vi skal lede efter, når firmaer henvender sig til os i deres søgen efter kontorlokaler til leje.

Vi fokuserer på udlejning af kontorer og lokaler i Nordsjælland, og primært dem der ligger ved motorvejen omkring Kokkedal, Hillerød og Nivå.

Vi har altid ledige kontorlokaler til leje

Vi har altid ledige lokaler til udlejning, og hvis du ikke kan finde det rette lokale her på hjemmesiden, så er du naturligvis velkommen til at ringe til os med henblik på en drøftelse af dine ønsker og behov. Vi kan i så fald komme med råd og vejledning, ligesom vi også undersøger, hvad vi kan tilbyde i forbindelse med kontorudlejning.

Vi tilbyder både små og store kontorlokaler til leje, og vi bestræber os altid på at være fleksible i vores lejeaftaler. Er du usikker på, hvor lang tid du får brug for dit lejemål, eller har du midlertidigt brug for ekstra plads på dit kontor, står vi naturligvis også til rådighed med hjælp til dette.

Du kan se et udvalg af vores nuværende kontorlokaler til leje nedenfor:

Kontakt os for at drøfte dine ønsker og behov

Er du på udkig efter kontorlokaler i et bestemt område i Nordsjælland, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores nuværende lokaler til leje? 


Du er velkommen til at kontakte Nivå Erhverv Administration på telefon 

40 73 09 07, hvis du ønsker en drøftelse omkring et bestemt lejemål, eller hvis du blot søger kontorudlejning i Nordsjælland. 


Du kan også skrive til os på e-mail hb@nivaaerhverv.dk, hvorpå vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se lejemål​

Kontor 1

​A

Kontorhotel

​Areal: fra 21,5m2 til 850 m2

Stort fællesareal
Spiserum + køkken

Møderum

Se plantegning her →

Firmainfo

​Nivå Erhverv Administration

CVR: 13601186

Kontakt

​Telefon: 40 73 09 07

E-mail: hb@nivaaerhverv.dk

Find os

Møllevej 9 E 5

2990 Nivå