Specialister inden for erhvervslejemål​

​Udlejning af erhvervslejemål

Lagerlokaler til leje for store og små virksomheder

Er du på udkig efter lagerlokaler til leje nord for København? 

Hos Nivå Erhverv har vi specialiseret os i lagerudlejning af lokaler og andre erhvervslejemål til større og mindre virksomheder. Vi har primært lagerlokaler til leje, der ligger tæt på motorvejen omkring Kokkedal, Hillerød og Nivå i Nordsjælland.

Vi har mange lokaler til lagerudlejning

Vi har næsten altid ledige lagerlokaler til leje i flere forskellige størrelser, men du er naturligvis velkommen til at kontakte os, hvis du ikke kan finde et passende lager til leje her på siden. 

Her vil vi gennemgå dine ønsker og behov samt dit budget til erhvervsleje. På den måde finder vi sammen de lokaler til leje, der passer bedst til dig, din virksomhed og jeres behov til lagerplads.

Vi bestræber os altid på at være fleksible i forbindelse med lagerudlejning, uanset om du er på udkig efter et stort eller et lille lokale eller en større lagerhal til leje. 

Det kan også være, at du er i tvivl om, hvorvidt du skal bruge lokalet i en længere periode, eller om det kun er midlertidigt. Uanset hvad kan vi hjælpe dig med at finde de helt rette lagerlokaler til leje i Nordsjælland.

Kontakt os og hør mere om vores lagerlokaler til leje

Er du interesseret i at høre mere om vores lagerudlejning, eller kunne du tænke dig at aftale en rundvisning, hvor vi gennemgår vores nuværende udvalg af lagerlokaler til leje? 


Du kan altid kontakte os hos Nivå Erhverv Administration, hvis du har behov for lagerudlejning af enten et nyt eller et ekstra lager. Du kan ringe til os på telefon 40 73 09 07, eller du kan sende en e-mail til hb@nivaaerhverv.dk, hvis du foretrækker det, for at indgå en nærmere aftale. Så vender vi tilbage inden for kort tid.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se lejemål​

Lager 1       (PT INTET LEDIGT)

Container

​Areal: 13,5 m2

​Leje pr. mde: 800

Se plantegning her →

Firmainfo

​Nivå Erhverv Administration

CVR: 13601186

Kontakt

​Telefon: 40 73 09 07

E-mail: hb@nivaaerhverv.dk

Find os

Møllevej 9 E 5

2990 Nivå