Specialister inden for erhvervslejemål​

​Udlejning af erhvervslejemål

Lager til leje for små og store virksomheder

Skal du bruge et lagerlokale til leje?

Er du på udkig efter leje af lager nord for København? Hos Nivå Erhverv har vi specialiseret os i lagerudlejning, erhvervslokaler til leje og andre erhvervslejemål til større og mindre virksomheder.

Vi har primært lager til leje tæt på motorvejen omkring Kokkedal og Hørsholm i Nordsjælland.

Vi har mange lokaler til erhvervsleje

Vi har næsten altid ledige lokaler til leje i forskellige størrelser, men du er naturligvis velkommen til at kontakte os, hvis du ikke kan finde et passende lager til leje og kontor til leje her på siden.

Så vil vi gennemgå dine ønsker og behov samt dit budget til leje af lager. På den måde finder vi sammen det lokale, der passer bedst til dig, din virksomhed samt behovet for plads.

Vi bestræber os altid på at være fleksible i forbindelse med lagerudlejning – uanset om du er på udkig efter et stort eller et lille lokale. Der kan også være tale om en større lagerhal, hvis dette ønskes.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal bruge lokalet i en længere periode, eller om det kun er midlertidigt, kan vi hjælpe dig.

Få en god pris på et lager til leje

Er du interesseret i at høre mere om priser og muligheder for et lager til leje? Eller vil du gerne aftale en rundvisning, hvor vi gennemgår vores nuværende udvalg af ledige lagerlokaler? 

Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Se lejemål​

Lager 1       (PT INTET LEDIGT)

Container

Lager 2

Areal: 38,00
Leje pr. kvm: kr. 750,-

Drift pr. kvm. kr. 89,-​

Firmainfo

​Nivå Erhverv Administration

CVR: 13601186

Kontakt

​Telefon: 40 73 09 07

E-mail: hb@nivaaerhverv.dk

Find os

Møllevej 9 E 5

2990 Nivå